Usher komt voor de tweede keer in ons kikkerlandje optreden. De R&B ster heeft laten weten dat hij op 18 januari 2013 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam geeft.

Eindelijk is er voor Usher weer een beetje goed nieuws, de laatste maanden was hij constant in gevecht met zijn ex-vrouw over de voogdij van hun 2 kinderen. Nu kan de zanger weer genieten van het succes van zijn inmiddels 7e album genaamd Looking 4 Myself, die afgelopen zomer is uitgekomen. Hij viert dit succes met zijn Europese tour Euphoria, en jawel, hij begint bij ons in Amsterdam. Concertorganisator Live Nation heeft het concert van Usher in de Ziggo Dome op 18 januari bevestigd op hun website.

Ik als grote R&B fan word erg gelukkig van dit nieuws, zijn vorige concert was helaas al uitverkocht. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de nieuwe locatie Ziggo Dome.