Het begint voor supermodel Kate Moss nogal een gewoonte te worden om haar tepels te showen. Kate Moss is tijdens haar vakantie voor de zoveelste keer op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het showen van haar tepel gebeurde tijdens een vakantie op Ibiza met haar man Jamie Hince en wat vrienden. Tijdens een boottochtje glipte een borst van het model uit haar opgerolde hemdje, zonder dat zij hier erg in had. Op de foto is duidelijk een schaamteloze Kate te zien. Het model zelf is overigens niet vies van het showen van haar lichaam, het is niet de eerste keer dat de tepels van haar in het nieuws komen.

Niet alleen wordt door deze foto’s geroddeld over de tepels van Kate Moss, maar haar buik wordt ook breed uitgemeten. Volgens de laatste geruchten zou het model graag een baby willen met haar echtgenoot. Ik denk niet dat Kate wakker ligt van deze foto’s, het is immers haar baan om mensen te entertainen met haar lichaam.

Foto via PRPhotos