Dat Lady Gaga niet bang is om apart te zijn bewijst ook haar nieuwe tatoeage op haar achterhoofd. De zangeres laat dan ook vol trots haar nieuwe aanwinst zien.

Eerder was al te lezen dat Lady Gaga haar hoofd had kaalgeschoren. Ditmaal ging zij nog een stapje verder en liet tijdens de lancering van haar nieuwe geurtje Fame haar achterhoofd tatoeëren. De excentrieke show van Gaga was de afsluiter van New York Fashion Week en was online ook live te volgen. De tattoo is niets anders dan een simpel engeltje die een kroontje draagt.

Ik vind het wel een ontzettend gave stunt om op deze manier aandacht te krijgen van het publiek. Mij lijkt het wel een behoorlijk pijnlijke plek voor een tatoeage. Toch zou ik mijn achterhoofd nooit tatoeëren en al helemaal niet voor een simpel kunstwerkje.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38787″]

Foto via Instagram Lady Gaga