Mijn favoriete Band is The Beatles. Met als belangrijkste reden dat het muziek is die me op elk moment vrolijk maakt. Als ik me verdrietig voel hoef ik maar een liedje als Honey Pie op te zetten en voor even lijken al mijn zorgen verdwenen.

Toen ik net op de middelbare school zat ontdekte ik de plek waar mijn ouders hun oude LP’s verzamelden en vanaf dat moment was mijn liefde voor mijn favoriete band geboren. Ik houd niet alleen van hun muziek ze hebben me ook een paar diensten bewezen. Zo waren The Beatles het perfecte onderwerp om op de Havo samen met een vriendinnetje een profielwerkstuk over te maken. Maar dat niet alleen, want een paar jaar later heb ik voor publiek gedanst op Twist and Shout en dit jaar nog heb ik over deze band een korte presentatie gegeven voor mijn studie. Je zo dus kunnen zeggen dat mijn favoriete band in sommige belangrijke momenten ook een enorme steun en toeverlaat is.

Het is niet zo dat ik alle LP’s van de Beatles heb, of mijn huis vol met posters heb hangen. Zo erg ben ik niet, maar het is wel zo dat mijn iTunes bibliotheek de complete discografie van mijn favoriete band bevat.