Rihanna zorgde van het weekend voor een enorme chaos op treinstation Gare du Nord in Parijs. De zangeres had namelijk getwitterd onderweg te zijn naar de Franse hoofdstad en dat bleef niet onopgemerkt bij haar fans.

Rihanna zal voortaan wel 2 keer nadenken voordat ze een foto van zichzelf op Twitter plaatst. Een kiekje van de zangers zorgde zaterdag voor complete chaos op het Parijse treinstation Gare du Nord. De zangeres had een foto gemaakt toen ze op het station St. Pancras in Londen voor een bord stond met daarop de vertrektijd van haar trein naar Parijs.

Toen Rihanna eenmaal aankwam in Gare du Nord stonden er honderden fans haar op te wachten. De beveiliging werd totaal verrast en haar bodyguards hadden heel veel moeite om de zangeres te beschermen tegen de fans. Het gevolg was dat er meerdere akkefietjes tussen fans en reizigers ontstonden.

Volgens beveiligingschef van het station was Rihanna helemaal zelf verantwoordelijk voor de chaos. Toch dacht de zangers daar zelf iets anders over. Zo twitterde ze: “De Fransen zijn echt volledig gestoord. Ik moest me verdomme gewoon uit een treinstation knokken.”

Foto via PRPhotos