Helaas is het festivalseizoen bijna afgelopen, maar een schrale troost: in september staan er nog een paar leuke events op het programma. Kijk mee naar de festivals van september 2012

Summer Square

Summer Square is een gratis festival in Hengelo. De line-up is dan natuurlijk ook niet erg spectaculair, maar wel prima voor een event dat je geen geld kost! Miss Montreal, Chef’special, Dj Jean, School is Cool, Jungle by Nights en Blaudzun zullen optreden.

Datum: 1 september
Plaats: centrum Hengelo
Tijd: 12.00 tot 00.00 uur
Prijs: Gratis

Zomerpop

Op het 2-daagse festival Zomerpop is er een diversiteit van artiesten te vinden. Zo zullen onder andere de 3J’s, Miss Montreal, Chef’special, Michael Mendoza en Lucien Foort op het podium staan. Een opmerkelijke combinatie, maar er zijn 2 podiums. Een voor dancemuziek en de ander voor live acts.

Datum: 1 en 2 september
Plaats: De Weyver, Hoogwoud
Tijd: 17.30 tot 02.00 uur zaterdag, 13.00 tot 23.00 uur zondag
Prijs: 22,50 exclusief fee voorverkoop, 27,50 exclusief fee deurverkoop

Appelpop

In Tiel vind je op 7 september een gratis festival, namelijk Appelpop! Ondanks de gratis entree, is de line-up nog best goed! Met Dio, Chef’Special, Gers Pardoel, Krystl, Guus Meeuwis, Racoon, De Jeugd Van Tegenwoordig en Racoon is dit festival zeker een bezoekje waard!

Datum:7 en 8 september
Plaats: Tielse Waalkade
Tijd: vrijdag 18.00 tot 00.00 uur, zaterdag 12.00 tot 00.00 uur
Prijs: Gratis

Popronde

Popronde is een reizend muziekfestival door Nederland. Op dit festival zullen talentvolle upcoming bands optreden. De talenten zullen in diverse steden optreden in kroegen, pop podia en cafés. Wanneer popronde bij jou in de buurt is, zie je hier.