“Wat de Spice Girls kunnen, kunnen wij ook!,” moet Girls Aloud hebben gedacht. Want de dames van Girls Aloud willen nu ook een reünie.

De meidengroep Girls Aloud wil volgend jaar haar 10-jarig bestaan vieren met een reünie. Het vijftal keek 2 weken geleden naar de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen en werden helemaal enthousiast van het optreden van de Spice Girls. “Toen ik de Spice Girls op het podium zag staan dacht ik: ik zou willen dat wij daar stonden!,” vertelt de Sarah Harding aan tijdschrift Hello!

De meiden van Girls Aloud namen in 2009 een break zodat ze aan hun solocarrières konden werken. Toch staat dat een reünie niet in de weg. “We hadden een pauze nodig om onze eigen dingen te doen. Maar nu we straks 10 jaar bestaan willen we dit graag vieren met iets speciaals,” liet Harding weten.

Foto via PRPhotos