De einde van de zomer nadert helaas. Het is bijna weer gedaan met alle festivals en outdoor dancefeestjes! Maar voordat je afscheid neemt van het festivalseizoen, kun je eerst nog de laatste outdoor dancefeesten van september 2012 bezoeken!

Lief

Op 1 september vindt de zevende editie van het Lief festival plaats. Zoals de naam als doet vermoeden, staat dit event in het teken van samen delen, dansen en lief zijn. De line-up bestaat onder andere uit Michael Calfan, Promise Land, The Partysquad, Tommy Four Seven, Billy Manson, Wipneus & Pim, Nicon en Sandwell.

Datum: 1 september
Plaats: Recreatiegebied Strijkviertel, Utrecht
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 39,50 euro exclusies fee

Dance At The Park

Op 2 september vindt de derde editie van Dance At The Park plaats. Het Goffertpark in Nijmegen wordt omtovert tot een groot dance event! De line-up bestaat onder andere uit Erick-E, Funkerman, Shermanology, Don Diablo, Quintino, Ziggy Stardust en Jamie Westland.

Datum: 2 september
Plaats: Goffertpark, Nijmegen
Tijd: 12.00 tot 22.00 uur
Prijs: 31,50 euro exclusief fee

Smeerboel

Op 8 september moet je op het Festivalpark Vredeburg Leidsche Rijn wezen. Daar is dan een van de laatste dancefeesten van het seizoen, namelijk Smeerboel. Michel de Hey, Lauhaus, Wouter de Moor, Boris Werner en Erik Heijting staan onder andere op het programma.

Datum: 8 september
Plaats: Festivalpark Vredeburg Leidsche Rijn, Utrecht
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 29,50 euro exclusief fee

Summerlake Outdoor Festival

Voor de meeste is het harde leven van school en werk alweer begonnen, maar op 15 september dien je dat zomergevoel nog even vast te houden voor Summerlake Outdoor Festival. Op 3 podia zullen onder andere Don Diablo, Billy the Klit, Roog, Shermanology, Sandro Silva, Michel de Hey en T-Men draaien.

Datum: 15 september
Plaats: Wijkpark Molenvliet, Woerden
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 29,50 euro exclusief fee

Wil je naar Summerlake toe? Op Meidenblog kun je nu kaarten winnen voor dit festival.

Dream Village

Danceliefhebbers moeten op 15 september een keuze maken tussen het Summerlake Outdoor Festival en Dream Village! Grote namen als Yellow Claw, Gregor Salto, Sandro Silva, Vato Gonzalez, Alpha, Adaro en  E-Force zullen de beats verzorgen. Het festival in Oosterhout, Dream Village, is dus  ook een bezoekje waard

Datum:  15 september
Plaats: Vijfeikenweg  5, Oosterhout
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 22,50 euro exclusief fee