Zaterdag 15 september wordt het festivalseizoen afgesloten door Summerlake 2012. Op Meideblog kun je nu 5 keer 2 kaarten voor dit festival winnen.

Als je aan het eind van de zomer nog niet uitgedanst bent, dan is Summerlake 2012 echt iets voor jou. Dit sfeervolle outdoor festival in Woerden sluit het seizoen namelijk op spectaculaire wijze af. Zo vind je er verschillende muziekstijlen, variërend van chille clubsound tot stevige techhouse en van subtiele minimal tot melodieuze trance, verspreid over diverse area’s.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38785″]

Een scala aan dj’s zorgt ervoor dat je geen moment stilstaat. Zo maken Don Diablo, Benny Rodrigues, Shermanology en Billy The Kit de mainstage onveilig. Bij de Grotesque tent vind je opzwepende trance van John O’Callaghan, RAM, Leon Bolier en Menno de Jong. Voor techno kun je terecht bij de HEY! Muzik stage waar onder andere Michel de Hey, Rauwkost, Klankarbeit en Steve Rachmad het podium op klimmen.

Winactie

Meidenblog geeft 5 keer 2 kaarten, ter waarde van 59 euro per paar, weg voor Summerlake 2012 in Woerden. Let er overigens wel op dat de minimumleeftijd voor dit festival 18 jaar is.

Hoe kun je winnen?

Gebruik de onderstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

  • Like ons op Facebook
  • Retweet dit artikel via Twitter
  • Plaats een leuke reactie

Je kunt t/m 5 september meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, retweets en reacties zullen wij een winnaar selecteren door middel van een loting. De winnaar krijgt per e-mail, via Twitter of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog ivm privacy.

Plaats aub geen Twitter of Facebook link in je reactie. Ons systeem ziet dit als spam!