Dat Doutzen Kroes een geweldig lichaam heeft is geen geheim. Toch weerhoudt dit Victoria’s Secret er niet van om haar foto’s flink te bewerken. Maar dat dit eigenlijk helemaal niet nodig is, bewijzen de afbeeldingen van Doutzen Kroes zonder Photoshop.

Afgelopen juli was Doutzen Kroes op de Turks- en Caicoseilanden voor de nieuwe Victoria’s Secret catalogus. Het model werd op het zonovergoten strand in verschillende bikini’s op de gevoelige plaat vastgelegd. Volgens Jezebel werden hierna haar foto’s, die nog niet gephotoshopt waren, per ongeluk op de website van Victoria’s Secret gezet.

De foto’s laten inderdaad een meer naturel ogende Doutzen Kroes zijn. Maar als je op zoek bent naar een ego boost, kun je nog altijd beter ergens anders kijken. Want zelfs zonder de hulp van Photoshop is het model zo goed als perfect. Wat leidt tot de vraag, waarom moet Doutzen eigenlijk bewerkt worden? Het antwoord is dan ook heel simpel, zelfs een topmodel is maar een mens dat last heeft van rimpels tussen haar wenkbrauwen, littekens op haar been, vouwen in haar huid en stoppels.