Na Doutzen Kroes heb ik nu ook foto’s van Britney Spears zonder Photoshop voor je. Maar waar Doutzen zelfs zonder Photoshop er nog altijd perfect uitziet, is bij Britney duidelijk te zien dat zij een paar jaartjes ouder is geworden.

Britney Spears schitterde de afgelopen jaren op heel wat magazinecovers. Helaas voor Brit is haar carrière haar niet in de koude kleren gaan zitten. Want hoewel ze heel wat ups en downs heeft gehad, zag ze er tijdens de meeste fotoshoots nog best goed uit. Maar dat schijn bedriegt, bewijst een oude foto voor de Franse Marie Claire waarop Britney Spears zonder Photoshop te zien is.

Op de foto ziet Britney, die toen een jaar of 27 was, er bijzonder afgeleefd, moe en oud uit. Op de coverfoto van de Marie Claire ziet de zangeres er echter stralend uit. Haar rimpels en doffe blik zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Wel of geen Photoshop

Op internet gaat nu het gerucht dat de foto van Britney Spears zonder Photoshop wel degelijk gephotoshopt is. Zo wordt er beweerd dat Britney op de foto express ouder is gemaakt. Een ander verhaal dat rond gaat, is dat de cover van Marie Claire nep is. Op het blad staat namelijk 2008, terwijl volgens sommigen de foto van Britney in 2010 genomen is voor Cosmopolitan.