Volgens de laatste geruchten is Robert Pattinson weg bij Kristen Stewart. Bronnen zeggen namelijk dat de acteur zijn spullen heeft gepakt en vertrokken is uit het huis dat hij met Kristen deelde.

Deze week werd bekend dat Kristen Stewart Robert Pattinson heeft bedrogen met regisseur Rupert Sanders. Sindsdien verkeert het stel in een crisis en volgens getuigen heeft Robert dan ook zijn spullen gepakt uit hun huis in Los Angeles om zo weg te zijn van Kristen.

Een anonieme bron heeft aan People laten weten dat de acteur echt kapot is van het overspel van zijn vriendin. Hij twijfelt dan ook of hun relatie dit wel overleeft, want Robert zou enorm boos en verdrietig zijn.

Kristen heeft spijt

Kristen heeft inmiddels al wel in het openbaar spijt bekend en gezegd dat Robert de man in haar leven is. “Kristen houdt meer van Rob dan wie dan ook. Hij is de enige die er nu toe doet voor haar,” weet de bron tot slot nog te vertellen aan People.

Foto via PRPhotos