De relatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson heeft een flinke deuk opgelopen. Want volgens de laatste geruchten heeft Kristen haar vriend bedrogen.

Kristen Stewart zou Robert Pattinson hebben bedrogen met Snow White and the Huntsman regisseur Rupert Sanders. De 22-jarige actrice werd op 17 juli gefotografeerd terwijl ze heel innig was met de 41-jarige Rupert.

Een vergissing

Volgens verschillende bronnen heeft Kristen wel heel veel spijt van haar affaire. “Kristen is er werkelijk kapot van. Het was een vergissing, ze wilde geen affaire met Rupert. Het was gewoon een vluchtig moment dat niet had mogen gebeuren,” vertelt een bron aan People.

Rupert Saunders is overigens ook niet geheel onschuldig. De regisseur is getrouwd met model Liberty Ross en heeft met haar 2 kinderen. Helaas wilde zowel de woordvoerder van Kristen als die van Rupert geen commentaar geven. Het is dan ook nog even afwachten of de liefde tussen Kristen en Robert dit voorval overleeft.

Foto via PRPhotos