Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn zoenend gespot! Gaan ze nu dan eindelijk toegeven dat ze toch meer zijn dan alleen vrienden?

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn tijdens een feestje van de Steve Jobs film zoenend gespot. Volgens bronnen hadden de acteurs alleen maar oog voor elkaar. Toch is het nog niet officieel bevestigd dat ze een koppel zijn, maar als je de foto’s ziet kan dat nooit meer lang duren.

De twee zouden elkaar overigens al sinds het begin van That ‘70s Show zien zitten, maar zijn nu voor het eerst tegelijkertijd vrijgezel. Ashton had van 1998 tot 2001 een relatie met January Jones en toen die eindigde kreeg Mila iets met Macaulay Culkin. Mila en Macaulay zetten in 2010 een punt achter hun relatie en niet veel later vroegen Ashton en Demi Moore hun scheiding aan. Kortom, Mila en Ashton hebben nu voor de eerste keer vrijspel.

Foto’s via PRPhotos