Een foutje maken is menselijk, maar Glamour maakte onlangs wel een hele vervelende fout. Het magazine plaatse namelijk een foto van een overleden model.

In het augustus nummer van de Amerikaanse Glamour staan bij een artikel over denim 3 foto’s van modellen backstage. Natuurlijk is daar niets mis mee, maar helaas is 1 van de modellen 3 jaar gelden overleden. Want ondanks dat het linker model, Daul Kim, er op de foto heel vrolijk uitziet pleegde ze in 2009 zelfmoord. De Koreaanse was op dat moment onder meer model voor Chanel en Dries van Noten.

Glamour heeft inmiddels laten weten dat zij zich er niet bewust van was dat Daul Kim overleden is. “Onze backstage fotograaf Mark Leibowitz heeft deze foto ooit gemaakt en omdat we deze erg mooi vinden wilden we deze altijd nog eens gebruiken. We hadden geen idee over het verhaal hier achter, en we zijn er kapot van dit nieuws,” liet het magazine weten.