Jonah Falcon is de man met de grootste penis ter wereld en hoewel veel mannen dromen van deze titel blijkt het niet altijd een zegen. Zo durft de man met de grootste penis ter wereld bijna niet meer te vliegen.

De 41-jarige werkloze acteur en gamesblogger Jonah Falcon heeft de grootste penis ter wereld. Toch zorgt zijn lid, dat in volle glorie 34 centimeter is, ook voor veel problemen. Jonah durft bijvoorbeeld bijna niet meer te vliegen, omdat hij door de beveiligers op het vliegveld vaak uit de rij wordt gehaald vanwege een verdacht pakketje in zijn broek.

Ondanks dat Jonah Falcon dit als traumatisch ervaart, denkt de hij er nog niet aan om voorgoed te stoppen met vliegen. “Voortaan draag ik gewoon een wielrenbroekje, dan kunnen ze goed zien wat ik te verbergen heb,” laat de Amerikaan aan Huffington Post weten.

Gemiddelde penis

Mocht je je trouwens afvragen of 34 centimeter erg groot is, bedenk dan dat de gemiddelde man een penis heeft van 14,9 centimeter. Verder haalt amper 5 procent van de mannen de 17 centimeter. In Nederland ligt de gemiddelde penisgrootte op 15,87 centimeter.