Het festivalseizoen is in volle gang en ook de dancefeesten worden in de zomer lekker buiten georganiseerd. Daarom heb ik alle outdoor dancefeesten van augustus 2012 voor jou op een rijtje gezet! Pak je agenda er maar bij, want deze feesten wil je niet missen!

Dance Valley

4 augustus is het weer tijd voor een van de populairste dancefestivals van Nederland, namelijk Dance Valley. Op dit oudoor festival zijn maar liefst  13 podia te vinden waar de grootste dj’s zullen draaien. De line-up is enorm, dus daarom lees je hier een kleine greep uit de lijst. Axwell, Afrojack, Ferry Corsten, Quintino, Billy the Klit, Lady Bee, Vato Gonzalez, Sidney Samson, Shermanology, Housequake en Lucien Foort zullen onder andere draaien op Dance Valley 2012.

Datum: 4 augustus
Plaats: Recreatiegebied, Spaarnwoude
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 55 euro exclusief fee

Gaasper Pleasure

Gaasper Pleasure is een wat kleiner outdoor festival in Amsterdam. Op dit techno house feestje zullen Tommy Four Seven, Marc Antona, Marco Resmann, Boris Wernes en Mark Henning onder andere op het podium staan.

Datum: 11 augustus
Plaats: recreatiegebied Gaasperplas Zuid, Amsterdam
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 20 euro exclusief fee

Lakeside Festival

Op 18 augustus moet je voor een gezellig outdoor dancefestival in Alphen aan den Rijn wezen. Daar vind je dan namelijk Lakeside festival. De line-up is niet groot, maar wel ijzersterk. Dj Jean, Billy the Klit, Vato Gonzalez, Quintino, Gregor Salto en Lady Bee zullen zorgen voor een knallend feestje.

Datum: 18 augustus
Plaats: Evenemententerrein Hoorn-West
Tijd: 13.00 tot 00.00 uur
Prijs: 15 euro exclusief fee voorverkoop, 25 euro aan de deur

Castle of Love

Dit outdoor dancefeest heeft niet voor niets de naam Caste of Love gekregen. Het vindt namelijk plaats op een unieke locatie: Kasteelpark Erenstein in Kerkrade. Op dit 2-daagse festival zullen grote dj’s als Sandro Silva, Erick E, Quintino, Sidney Samson, Don Diablo, Vato Gonzalez en Shermanology draaien. Is Kerkrade niet om de hoek? Dan kun je overnachten op de bijbehorende camping.

Datum: 18 en 19 augustus
Plaats: Kasteelpark Erenstein, Kerkrade
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 35 euro exclusief fee voor beide dagen, 10 euro exclusief fee voor camping