Bij een concert van Justin Bieber wordt wat afgegild en dit zou de zanger weleens duur kunnen komen te staan. Justin Bieber is namelijk aangeklaagd wegens gehoorschade.

In 2010 bezocht Stacey Wilson Betts, uit de staat Oregon in de Verenigde Staten, samen met haar dochter een concert van Justin Bieber. De moeder beweert nu dat het gegil van de aanwezige fans haar gehoor heeft beschadigd. Daarom heeft ze Justin Bieber, zijn platenmaatschappij, de concertpromotor en het stadion aangeklaagd en eist een schadevergoeding van 9,23 miljoen dollar.

De vrouw liet volgens entertainmentwebsite TMZ weten dat ze last heeft van oorsuizen en dat ze met haar beide oren minder goed kan horen. Daarnaast zegt ze ook dat Justin Bieber zijn fans opzweepte. Want toen hij in een soort hartvormige gondel klom die boven het publiek hing, gingen de Beliebers nog harder gillen. Daarop wees Justin naar verschillende hoeken van het stadion en zwaaide hij met zijn armen, waardoor alle meiden helemaal uit hun dak gingen.

Foto via PRPhotos