Hoewel de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes werd aangekondigd als de vechtscheiding van het jaar lijkt het allemaal heel gemoedelijk te verlopen. Want als we de advocaat van Katie mogen geloven is de scheiding rond.

Hoewel slechts 2 weken geleden bekend werd dat Tom Cruise en Katie Holmes gaan scheiden heeft de advocaat van de actrice aan TMZ laten weten dat de scheiding rond is. Het acteurskoppel zou het eens zijn over de voorwaarden van hun scheiding.

Volgens de advocaat van Katie Holmes zijn de onderhandelingen heel gemoedelijk verlopen, maar over de details van de overeenkomst is nog niet naar buiten gebracht. “Er is een overeenkomst gesloten en de papieren zijn ondertekend. We zijn heel blij voor Katie en haar familie en gunnen haar een nieuw hoofdstuk in haar leven. We danken Toms raadsmannen voor hun professionaliteit en ijver waardoor deze snelle oplossing tot stand kon komen,’’ liet advocaat Jonathan Wolfe weten.

Foto via PRPhotos