Terwijl Tom Cruise en Katie Holmes zich opmaken voor hun scheiding, is dit het uitgelezen moment om het liefdesleven van Tom eens onder de loep te nemen. Want wist je dat alle 3 zijn vrouwen van hem scheiden als ze 33 jaar zijn?

Na zijn huwelijk met Mimi Rogers en met Nicole Kidman is nu ook het huwelijk van Tom Cruise met Katie Holmes ten einde. De actrice vroeg vorige week na 5 jaar huwelijk de scheiding aan. Volgens verschillende bronnen is Katie namelijk als de dood dat Tom hun dochter Suri te veel betrekt bij de Scientology beweging.

3 scheidingen op 33-jarige leeftijd

In 1987 stapte Tom in het huwelijk met actrice Mimi Rogers. In 1990, toen Mimi 33 jaar was, scheiden het stel. Hierna trouwde Tom in 1991 met Nicole Kidman. Zij hielden het samen 10 jaar uit, maar in 2001, toen Nicole ook 33 was, was de koek op.

In 2006 gaf Tom voor de derde maal zijn jawoord, deze keer aan Katie Holmes. Helaas hield dit huwelijk ook geen stand. Katie, die inmiddels ook 33 is, wil niets liever dan scheiden van de vader van haar 6 jaar oude dochter Suri.

Het mag dus duidelijk zijn dat 33 op liefdesgebied niet het geluksgetal is van Tom Cruise. Het getal zou dan ook een diepere betekenis hebben. Zo zou de Church of Scientology zijn opgericht in Phoenix, wat op de 33e breedtegraad ligt, weet Perez Hilton te melden. Verder zegt hij ook dat 33 in de numerologie het cijfer van de ‘Master Teacher’ is. Het getal wordt gezien als het cijfer voor het verspreiden van positieve energie en spirituele vooruitgang, wat overeen zou komen met geloof van de Scientology leden.

Foto via PRPhotos