De zomervakantie is voor sommigen al begonnen en dat betekent dat we weer alle feestjes en festivals kunnen afstruinen. Nog een voordeel, bijna alle dancefeesten worden in de zomer buiten georganiseerd. Lekker dansen en genieten van goede muziek in het zonnetje! Ik heb daarom een lijstje van de leukste outdoor dancefeesten van juli 2012 op een rijtje gezet!

LatinVillage

Op 1 juli 2012 wordt Spaarnwoude Houtrak omgetoverd tot LatinVillage. De line-up van het populaire festival bestaat uit tientallen dj’s en artiesten. Zo zullen onder andere Benny Rodrigues, Quintino, Vato Gonzalez, Kraantje Pappie, David Penn, D-Rashid en Kleine Viezerik op het podium staan.

Datum: 1 juli
Plaats: Houtrak, Spaarnwoude
Tijd: 14.00 tot 23.300 uur
Prijs: 45 euro exclusief fee

Zomerkriebels

Laten we hopen dat het zaterdag 7 juli mooi weer wordt, want dan vindt het festival Zomerkriebels weer plaats. Zonneschijn en hoge temperaturen of niet, met de sterke line-up belooft het een mooi feestje te worden! Bingo Players, Quintino, Shermanology, Roog, Gregor Salto, The Partysquad, The Flexican, Lucien Foort en Mr.Polska zullen onder andere optreden.

Datum: 7 julli
Plaats: Festivalpark Vredenburg, Utrecht
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 39,50 euro exclusief fee

Dreamfields

Het wordt nog lastig om te kiezen, want Dreamfields vindt ook plaats op 7 juli! Qua line-up maakt het in principe niet uit of je naar Zomerkriebels of Dreamfields gaat, want sommige dj’s treden op beide feesten op. De line-up bestaat uit Nicky Romero, Quintino, Shermanology, Billy the Klit, Sandro Silva, Bingo Players, Roog, D-Rashid, Oliver Twizt en The Partysquad.

Datum: 7 juli
Plaats: Recreatieterrein Rhederlaag, Giesbeek
Tijd: 12.00 tot 00.00 uur
Prijs: 40 euro exclusief fee

Ultrasonic

Voor hardstyle, house, trance, eclectic, progressive en techno liefhebbers is Ultrasonic the place to be. Het outdoor festival beschikt over 5 podia waar grote namen zullen draaien. Met Sidney Samson, Shermanology, Quintino, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Billy the Klit, The Flexican, Secret Cinema, Marcel Woods, Zany, Michel de Hey op het podium, krijg je zeker waar voor je geld.

Datum: 28 juli
Plaats: Maarsseveense plassen, Maarssen
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Prijs: 35 euro exclusief fee