Voor het eerst sinds 5 jaar zijn Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, en Geri Halliwell, ofwel de Spice Girls, bij elkaar gekomen. De dames kwamen gister bijeen voor de lancering van hun musical Viva Forever.

Wie kent de Spice Girls niet? De populairste meidengroep uit de jaren 90 waar mening meisje fan van was. Met hun eerste hit If you wanna be my lover waren de Britse meiden in één klap wereldberoemd. Ze scoorde hit na hit en ieder meisje had wel haar favoriete Spice. Posh, Sporty, Scary, Ginger en Baby gingen in 2000 uit elkaar, maar maakte in 2007 een korte comeback. Daarna werd het stil rondom de Britse groep.

Judy Craymer, die eerder de musical Mamma Mia! produceerde, heeft zich voor Viva Forever laten inspireren door de Spice Girls. De musical zal gaan over de bittere realiteit van roem. De meiden zullen trouwens niet meespelen in de musical, maar hun hits worden wel gebruikt. De musical kun je vanaf december 2012 bezoeken in Londen.

Reünie

De meiden kwamen gister, kwamen voor de lancering van de musical, bij elkaar in het hotel waar hun eerste hit is opgenomen. Dit meldt de BBC. Ondanks Melanie Chisholm, en Geri Halliwell in de clinch lagen door een voorval rondom X-factor, deden de 2 alsof ze beste vriendinnen waren. Een Britse commentator dacht te zien dat Victoria Beckham zich niet thuis voelde tussen meiden, maar na afloop plaatste ze op Twitter dat ze een geweldige avond had gehad.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ[/pro-player]