De bodyguard van Rihanna heeft een fotograaf buiten westen geslagen omdat hij te dicht bij de zangeres in de buurt kwam.

Terwijl Rihanna afgelopen zondagavond na een avondje feesten in een nachtclub naar haar auto liep, kwamen er allemaal fotografen op haar af. Een paparazzo kwam iets te dichtbij en kreeg daarom harde klappen van de lijfwacht van Rihanna. TMZ meldt dat de fotograaf op de grond viel en een aantal minuten bewusteloos was. De zangeres kreeg niets van het incident mee, want zij zat al veilig in haar auto.

Fotografen die azen op kiekjes van celebrities, hebben wat dat betreft gevaarlijk werk. Ze moeten namelijk wel vaker klappen vangen om een foto van een ster te kunnen maken. Zo heeft een lijfwacht van Justin Bieber onlangs gevochten met een fotograaf. De beveiliger van Chris Brown heeft ook ooit een paparazzo aangevallen.

Foto via Twitter Rihanna