Britt Dekker heeft 2 maanden geleden haar rijbewijs gehaald en op 8 mei kreeg ze haar droomauto, een roze Ford Ka. De realityster heeft helaas niet lang kunnen genieten van haar auto, want ze heeft hem vandaag al stuk gereden.

Tijdens opnames met collega Ymke heeft ze haar droomauto stuk gereden. Ze reed achterruit en toen zag ze de driehoekige steen in het gras niet op tijd. “Tijdens opnames met Ymke met me autotje op n steen gereden baal zo erg he hele onderkant kapot snik had ik eindelijk me roze auto isdie stuk,” twitterde Birtt vandaag.

Gelukkig is de auto niet total loss, want ze liet vanmiddag weten dat ze onderweg was naar de garage. “Nu naar de garage rijden mijn god sta doodsangsten uit heel ijzer ding hangt los aan de onderkant man hopen dat ie snel gemaakt wordt,” plaatste ze vandaag op Twitter.

Foto via Twitter Britt Dekker