Zaterdag 1 september vindt het Lief festival 2012 in Utrecht plaats. Op Meidenblog kun je nu 4 keer 2 kaarten voor dit festival winnen.

De zevende editie van Lief festival is in aantocht. Op 1 september wordt er bij het recreatiegebied Strijkviertel in Utrecht de liefde voor elektronische muziek, het vrije leven en creativiteit gevierd. Kortom, een dag waarop we samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zomerse zonnestralen.

Het thema van Lief festival is dit jaar samen delen, samen dansen, samen Lief! Het programma bestaat uit de volgende podia: Hart, Ruig, Fijn, Vaag en Fuif waar onder andere The Partysquad, Shermanology, Alex Under, Mike Ravelli & Miss Melera, Billy Mason, Bart Skils, Addergebroed en Wipneus & Pim optreden. Maar naast muziek zijn er op Lief natuurlijk nog veel meer leuke dingen te doen.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=XuWZgDzLezA[/pro-player]

Winactie

Meidenblog geeft 4 keer 2 kaarten, ter waarde van 79 euro per paar, weg voor Lief festival 2012 in Utrecht. Let er overigens wel op dat de minimumleeftijd voor Lief 18 jaar is.

Hoe kun je winnen?

  • Like dit artikel op Facebook
  • Retweet dit artikel via Twitter
  • Plaats een leuke reactie

Gebruik de bovenstaande opties om mee te doen. Gebruik ze allemaal om meer kans te maken.

Je kunt t/m 5 juli meedoen aan deze winactie. Gebaseerd op de likes, retweets en reacties zullen wij een winnares selecteren. Die krijgt per e-mail, via Twitter of via Facebook een bericht van ons. Wij maken winnaars niet bekend op Meidenblog.nl ivm privacy.

Plaats geen Twitter of Facebook link in je reactie. Ons systeem ziet dit als spam!