Jan Kooijman is door het tijdschrift Glossy uitgeroepen tot de meest sexy BN-er van 2012. De acteur heeft hiermee 149 mannen achter zich gelaten.

De lezeressen van Glossy konden kiezen uit een lijst van 150 knappe bekende Nederlandse mannen. In totaal zijn er 25.000 duizend stemmen uitgebracht. De BN-er die het meest in de smaak valt onder de dames, blijkt Jan Kooijman te zijn. Gisteravond werd er een award aan de meest sexy man van Nederland uitgereikt. Jan voelde zich gevleid. “Ik ben heel erg vereerd met deze prijs. Toch leuk dat zoveel lezers op je stemmen. Een mooier compliment kan een man niet krijgen,” aldus Jan Kooijman.

Er is ook gestemd op de meest sexy internationale man. Acteur Ryan Reynolds heeft de titel gewonnen. Niet erg verrassend, want hij is in vele lijstjes terug te vinden en is eerder door People Magazine uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld.

Foto’s via Twitter Jan Kooijman