De Nederlandse diskjockey Tiësto is de rijkste dj ter wereld. Hij is namelijk maar liefst 52 miljoen euro waard en staat daarmee bovenaan de lijst van werelds rijkste diskjockeys.

Het Amerikaanse magazine Urb heeft onderzoek gedaan naar de rijkste plaatjesdraaiers ter wereld. Tiësto, die eigenlijk Tijs Michiel Verwest heeft, staat met stipt op nummer 1. Hij is namelijk 65 miljoen dollar waard. Collega’s Paul Oakenfold en Paul van Dyk komen met 55 miljoen en 50 miljoen dollar dicht in de buurt van de Nederlandse diskjockey. Er staat ook nog een andere dj van eigen bodem op de lijst, namelijk Armin van Buuren. Hij is zo’n 40 miljoen dollar waard volgens het magazine.

De rest van de top 10 bestaat uit Pete Tong, Daft Punk, John Digweed, Sasha, Moby en Judge Jules. Volgens Urb zou de wereldberoemde en populaire dj David Guetta net buiten de lijst vallen.