Bijna alle grote artiesten maken het wel eens mee en nu is het de beurt aan Rihanna. De zangeres is namelijk volledig van pad geraakt. Rihanna zou volgens artsen een persoonlijkheidsstoornis hebben en rapper Jay-Z wil dat ze in rehab gaat.

Volgens sommige bronnen gaat het niet goed met de zangeres. Zo belandde ze onlangs na een avondje stappen in het ziekenhuis en heeft ze laatst haar vlucht gemist omdat ze te diep in het glaasje had gekeken. Toen haar goede vriend Jay-Z dit hoorde, was hij woest. “Hij heeft haar gezegd dat ze in rehab moet en anders zorgt hij ervoor dat de platenmaatschappij haar laat vallen. Rihanna was natuurlijk niet blij toen ze dat hoorde, maar ze realiseert zich nu dat er iets moet veranderen,” vertelt een insider aan het magazine Closer.

Niet alleen de vrienden van Rihanna zijn bezorgd over de zangeres. Artsen vrezen namelijk dat Rihanna last heeft van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. De artsen baseren dit op de vreemde berichten en pikante foto’s die de zangeres regelmatig plaatst op Twitter. “Ze hunkert naar aandacht en bevestiging,” zeggen artsen tegen de Daily Star. Beetje overdreven misschien. Welke artiest hunkert niet naar aandacht?