Lady Gaga heeft afgelopen weekend een hersenschudding opgelopen tijdens haar concert in Nieuw Zeeland. Gaga werd door een onhandige danser met een stalen pijp op haar hoofd geslagen.

Toen Lady Gaga haar hit Judas aan het zingen was, sloeg een danser haar per ongeluk met een stalen pijp. Ze wreef even over haar hoofd en verontschuldigde zich tegenover het publiek. “Ik heb mijn hoofd gestoten en denk dat ik een hersenschudding heb. Maar geen zorgen, ik maak deze show af,” aldus Gaga tijdens haar concert volgens de Amerikaanse website TMZ. Vervolgens zette haar optreden vrolijk voort. Ze zong nog 16 hits alsof er niets aan de hand was.

De visagist van Gaga, Tara Savelo, heeft op Twitter laten weten dat de zangeres inderdaad een hersenschudding heeft opgelopen. “Het gaat goed met Lady Gaga en ik zorg voor haar. Ik kan niet geloven dat ze die show heeft afgemaakt,” plaatste de visagist.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=frAjSopx_CU[/pro-player]

Foto via Prphotos