Justin Bieber fans lijken af en toe door te slaan voor hun grote idool. Zo hebben gister honderden hysterische tieners in Londen een tv-studio bestormd om een glimp op te kunnen vangen van de artiest.

Terwijl Bieber in de studio bezig was voor een opname van de show van Alan Carr, glipte ongeveer 300 meiden langs de beveiligers. Ze wilde hun grote idool allemaal graag in levende lijven zien en bestormde het gebouw. Een bron vertelt aan The Sun dat het erg beangstigend was. “Het zijn maar tieners, maar ze waren echt hysterisch en hadden maar één doel: Justin Bieber zien. Het was een heksenketel,” vertelt de ooggetuige. Medewerkers wisten net op tijd de toegangsdeuren naar het hoofdgebouw af te sluiten, waardoor Bieber gespaard bleef.

Het is niet de eerste keer dat de obsessieve tienermeisjes voor een grote chaos zorgen. Vorige week zijn er nog tientallen meisjes gewond geraakt tijdens een concert in Oslo.

Foto’s via PRphoto’s