Liam Hemsworth is na een relatie van 3 jaar op zijn knieën gegaan en heeft Miley Cyrus ten huwelijk gevraagd. De 2 zijn verloofd en binnenkort kan de 19-jarige actrice en zangeres zichzelf mevrouw Hemsworth noemen.

Liam heeft Miley Cyrusop 31 mei ten huwelijk gevraagd met een diamanten verlovingsring van Neil Lane. Miley heeft ja gezegd en verheugt zich op de toekomst met haar aanstaande. “Ik ben zo gelukkig nu ik verloofd ben en ik kijk uit naar een leven vol geluk met Liam,” vertelt ze aan People Magazine.

De 2 leerde elkaar in 2009 kennen op de set van The Last Song. De vlam sloeg gelijk over. “Ze maakt me echt gelukkig. Aanvankelijk wilde ik professioneel zijn, maar als je zulke scènes opneemt met iemand die je graag ziet, ben je niet menselijk als je daar niets bij voelt,” zegt Liam tegen People Magazine.