Een 19-jarige tiener uit Bellevue Nebraska heeft zichzelf onlangs doodgeschoten tijdens een videochat. Onderzoek van de Bellevue politie heeft uitgewezen dat het geen zelfmoord was, maar om een ongeluk ging.

Trevor George was met het pistool aan het spelen en zette het voor de grap aan zijn hoofd. Hij dacht namelijk dat het wapen niet geladen was. Toen hij de trekker overhaalde, schoot hij zichzelf door zijn hoofd. Meerdere tieners, die zich op dat moment ook in de chatroom bevonden, waren getuigen van dit schokkende ongeluk.

De ooggetuigen wisten niet wie deze jongen was, dus hij het duurde even voordat de dood van de jongen bekend werd. De ooggetuigen kwamen uit Australië, Canada, Nederland en in de Verenigde Staten. Toen een bekende van Trevor George inlogde, kwam de dood pas echt boven water. Ondanks de tiener nog bij zijn ouders woonde, kwamen de ouders pas achter zijn dood toen de politie voor de deur stond.