Onlangs gingen Lady Gaga en Taylor Kinney nog uit elkaar, maar nu blijkt het weer dik aan tussen de 2. Het koppel werd namelijk samen gespot in Thailand en Singapore, waar Gaga moest optreden.

Lady Gaga tourt momenteel door Azië. Daar werd ze pas gezien met haar ex-vriend Taylor Kinney. Een ooggetuige vertelt aan US Weekly dat de zangeres en de acteur uit Vampire Diaries onafscheidelijk waren. Ze liepen hand in hand en stonden te zoenen in de lift van het hotel. Het lijkt er op dat de 2 toch niet zonder elkaar kunnen.

Vorige maand gingen Lady Gaga en Taylor Kinney nog uit elkaar. De 26-jarige zangeres en de 4 jaar oudere acteur verbraken na 10 maanden hun relatie. Gaga had het, door haar bomvolle agenda, te druk voor een vriend. Ze hadden amper tijd voor elkaar, waardoor de relatie stuk is gelopen. Volgens een insider hebben de 2 elkaar zo erg gemist, dat ze het toch nog een keer willen proberen.

Foto via PRphotos