Fans van The Devil Wears Prada opgelet! Het boek krijgt een vervolg onder de naam Revenge Wears Prada: The Devil Returns.

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Lauren Weisberger haar boek The Devil Wears Prada uitbracht en ze vond het nu dan ook een goed moment om met een sequel te komen. Het vervolg, Revenge Wears Prada: The Devil Returns, ligt als alles goed gaat in april 2013 in de winkel. Maar er is nog meer nieuws! Het gerucht gaat namelijk dat het boek ook verfilmd wordt.

Het verhaal

Om je alvast een beetje in de stemming te brengen, kan ik je nu verklappen waar het nieuwe boek over gaat. Andrea Sachs, die 8 jaar geleden opstapte bij magazine Runway, speelt natuurlijk de hoofdrol. Andy werkt samen met Emily, inderdaad haar collega van Runway, bij bruidsmagazine The Plunge. Verder is ze druk bezig met het plannen van haar huwelijk met Max, maar op een dag loopt Andy Miranda Priestly opeens tegen het lijf en dat zet haar hele leven compleet op zijn kop.

Ik ben erg benieuwd naar het boek Revenge Wears Prada: The Devil Returns. Maar stiekem ben ik nog nieuwsgieriger naar of Anne Hathaway, Meryl Streep en Emily Blunt weer op het witte doek zullen schitteren.