Een 21-jarige student van de Morgan State University in Baltimore, Alexander Kinyua, heeft zijn huisgenoot om het leven gebracht. Vervolgens heeft de dader het hart en delen van de hersens van het slachtoffer opgegeten.

De 37-jarige Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie werd op 25 mei als vermist opgegeven. De politie kon geen sporen vinden, maar een paar dagen later deed de broer van Alexander Kunyua een gruwelijke vondst. Hij vond in de kelder van zijn broer een hoofd en handen. De familie van Alexander heeft de politie gewaarschuwd, waarop hij is opgepakt. De rest van het lijk werd gevonden in een vuilcontainer vlakbij een kerk.

De dader bekende dat hij zijn huisgenoot had omgelegd met een mes. Ook vertelde de student volgens Novum dat hij het hele hart een deel van de hersens van Agyei-Kodie had opgegeten. Kunyua was op 20 mei ook al opgepakt omdat hij een medestudent had mishandeld met een honkbalknuppel. Toen kwam hij op borgtocht vrij.