De media speculeren al maanden over de relatie tussen Afrojack en Paris Hilton. Eerst zouden zij een koppeltje vormen en nu zou de relatie tussen de 2 voorbij zijn. Paris Hilton en dj Afrojack, echte naam Nick van de Wall, ontkennen dit echter.

De wereld krijgt maar geen genoeg van de sappige roddels over 24-jarige dj uit Spijkenisse en de 31-jarige rijke erfgename. Voordat de relatie echt bevestigd is, schijnt het alweer uit te zijn tussen Nick en Paris.”Paris was helemaal weg van hem, maar Afrojack wil op het moment alleen maar plezier maken en geen relatie hebben. Hij is eigenlijk constant onderweg en hij is er voorlopig niet klaar voor om zich te settelen en dat is Paris wel,” vertelt een bron aan RadarOnline.

De US Weekly melde woensdag echter dat er niks klopt van het gerucht. “Het is niet waar en er is niks tussen de twee veranderd. “Paris en Afrojack zijn beste vrienden,” vertelt de woordvoerder van Paris aan het Amerikaanse tijdschrift. Er zou dus geen sprake zijn van een breuk, want het is nooit aangeweest. Ook Paris en Nick ontkennen het: “Dj Afrojack is 1 van mijn beste vrienden en zal dat altijd blijven. Er is zeker geen nieuws deze week, als de media dit soort onzin verhalen de wereld in gaan helpen,” liet Hilton via Twitter weten. “Zzz, de media zijn weer bezig,” reageerde Afrojack.

Foto via PRPhotos