Justin Bieber heeft een echte pechweek. Eerst ontstond er nog een grote chaos op zijn concert, en nu heeft hij een hersenschudding opgelopen. Dit gebeurde gisteravond tijdens een optreden in Parijs.

De zanger is met zijn hoofd keihard tegen een glazen wand gestoten, waardoor hij nu een hersenschudding heeft. “Ik greep naar een leuning, maar die zat achter een glazen muur,” vertelt hij aan Entertainmentsite TMZ. Hoewel Bieber zich niet goed voelde, maakte hij het concert toch af. Na afloop viel hij flauw in de kleedkamer. “In de kleedkamer voelde ik me heel zwak en viel ik flauw. Ik was zo’n 15 seconden weg. Toen ik mijn ogen weer opendeed zag ik de dokters,” zegt Justin Bieber.

Dit is niet het eerste wat fout gaat deze week op de concerten van Justin Bieber. Het gratis concert in Olso liep ook al uit op een groot drama. Duizenden jonge meiden verzamelde zich afgelopen woensdag voor het Opera House in Oslo, waar de Justin 4 nummer zou zingen. Iedereen wilde een glimp opvangen van de tieneridool, waardoor er een grote chaos ontstond. 49 Bieber-fans zijn gewond geraakt en 10 daarvan werden afgevoerd per ambulance.

Foto via PRPhotos