1 mei is Jessica Simpson bevallen van haar dochtertje Maxwell Drew Johnson. Een maand later mogen wij dan eindelijk kennis maken met de baby van de kersverse moeder. Jessica stond afgelopen week namelijk op de cover van People Magazine.

Met een troste glimlach en de pasgeboren baby in haar armen, straalt Jessica Simpson op de Cover van het Amerikaanse tijdschrift.  De media meldde dat ze er een smak geld voor heeft gekregen. Waarschijnlijk gaat het om een bedrag van 800.000 dollar. Het lijkt een hoog bedrag, maar dit is niets in vergeleken met de baby foto’s van Jennifer Lopez en Angelina Jolie. Jennifer werd 6 miljoen dollar rijker dankzij de babyfoto en Angelina kreeg liefst 11 miljoen dollar voor een kiekje van haar telg.

Naast de coverfoto, staat Jessica ook met een interview in People Magazine. Het leven van de 31-jarige moeder is compleet veranderd. “Hoe ik slaap, hoe ik denk, dat heeft Maxwell allemaal overgenomen,” vertelt Jessica aan People.  Jessica en haar man Eric zijn dolgelukkig met hun kindje. “We kijken de hele tijd naar haar en we kunnen er geen genoeg van krijgen,” zegt ze in het interview.