De zomer staat voor de deur, het festivalseizoen is weer losgebroken en het wordt steeds mooier weer. Dat betekent dat veel dancefeesten lekker buiten in de zon plaatsvinden! Daarom vind je hier de uitgaansagenda van de leukste, populairste en gezelligste outdoor dancefeesten van juni 2012!

Music Republic

Music Republic is het enige dancefeest van Rotterdam. Het event bestaat uit 4 area’s waar verschillende grote dj’s draaien. De sterke line-up bestaat onder andere uit Lucien Foort, Roog, The Flexican, Gregor Salto, Michael Mendoza, Benny Rodrigues en Goodfellas. Dit belooft dus een leuk feest te worden!

Datum: 2 juni
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Plaats: Sidelingepark, Rotterdam Overschie
Prijs: 29 euro

Defqon 1

Op dit populaire dancefeest, Defqon 1, wordt niet alleen hardstyle gedraaid, maar ook trance, dubsteb, drum & base. Defqon is een 3-daagse event en wordt georganiseerd op het terrein van Walibi. Met meer dan 12 podia en honderden dj’s kan ik je maar een kleine greep uit de line-up geven. Lucien Foort, Wildstyles, Partyraiser, Headhunzers, Promo en The Prophet zullen onder andere op het podium staan.

Datum: 21,22 en 23 juni
Tijd: 13.00 tot 00.00 uur
Plaats: Walibi terrein, Biddinghuizen
Prijs: 79 euro dagticket, 169 combiticket inclusief camping

Vogelvrij Festival

Op 30 juni kan je helemaal losgaan op de derde editie van Vogelvrij Festival. Op dit dance event draaien de beste dj’s van eigen boden waaronder Gregor Salto, Lucien Foort, Billy The Klit en Micheal Mendoza.

Datum: 30 juni
Tijd: 16.00 tot 02.00 uur
Plaats: Fort bij Uithoorn, Amstelhoek
Prijs: 25 euro

Wish Outdoor

Wish Outdoor is ook een outdoor dancefeest dat meerdere dagen duurt. Dit event duurt 2 dagen, maar danceliefhebbers raad ik het aan om de eerste dag te gaan. Dan zijn er namelijk alleen maar dj’s te vinden op het event. De tweede dag zullen er ook artiesten optreden zoals Gers Pardoel, Nick & Simon en Miss Montreal optreden. Op dit event zullen de grootste dj’s draaien waaronder Hardwell, Nicky Romero, Billy the Klit en The Flexican.

Datum: 30 juni en 1 juli
Tijd: 14.00 tot 02.00 uur dag 1, 14.00 tot 23.30 uur dag 2
Plaats: Beek en Donk, Laarbeek
Prijs: 40 euro dagticket, 50 euro combiticket