Onlangs werd Katy Perry nog zoenend gespot met Robert Ackroyd, maar het vuur is nu alweer gedoofd. Katy heeft namelijk een punt achter de relatie gezet en is nu weer vrijgezel.

Volgens Mirror heeft de zangeres het uitgemaakt omdat het haar teveel zou herinneren aan haar tijd met Russell Brand. Het lijkt erop dat het een rebound relatie was voor Katy. In de tijd dat ze de gitarist ontmoette, was ze erg kwetsbaar. Hij was namelijk de eerste man die zij leerde kennen na haar scheiding. Robert gaf Katy weer levenslust en ze voelde zich sexy door hem. Katy vond Robert, volgens vriendinnen, wel echt leuk.

Ondanks Katy zich goed voelde bij Robert, is het toch stuk gegaan. Toen ze erbij stil stond dat zij een langeafstandsrelatie moesten beginnen, heeft ze het beëindigd. “Een van de belangrijkste redenen waarom Katy en Russell uiteindelijk uit elkaar gingen, was omdat ze allebei veel onderweg waren. Haar relatie met Robert voelde precies hetzelfde,” vertelt een bekende van Katy Perry aan Mirror.

Foto via PRphoto’s