Sommige celebrities worden op al hele jonge leeftijd ontdekt. Weet jij nog welke sterren dit zijn? Kijk gauw mee voor de kindersterren van toen en nu.

Britney Spears


Als je aan een kinderster denkt, dan denk je aan Britney Spears. Als kind trad ze altijd al op en won ze verschillende talentenshows. Britney speelde in de musical Ruthless toen ze 9 jaar was en op 11-jarige leeftijd werd ze toegelaten in de Mickey Mouse Club. Toen 5 jaar later de club werd opgeheven, ging haar carrière als een speer. Ondertussen is ze naast popzangeres, ook nog songwriter, danseres, actrice en auteur. Met 126 miljoen verkochte albums is ze een van de best verkopende artiesten ter wereld.

Christina Applegate


Van kinds af aan wist Christina Applegate al dat ze wilde acteren. Haar eerste film deed ze toen ze 7 jaar oud was. Toen ze 10 jaar oud was, speelde ze een jonge Grace Kelly. Ze deed nog een aantal kleine rollen in films tot haar 16e. Toen kreeg ze haar eerste grote rol in Maried… with Children. Op haar 17e, stopte ze met school en stortte zich hellemaal op haar carrière. Naast haar eigen tv show, had Christina ook grote rollen in films, een plekje in de Pussycat Dolls en sprak ze een aantal films in.

Drew Barrymore


Drew Barrymore was nog maar 11 maanden oud toen ze een rol kreeg in een reclame voor hondenvoer, maar op 7-jarige leeftijd brak ze door in de film E.T. Ze was 9 toen ze begon met roken en 2 jaar later dronk ze alcohol. Toen ze 12 was gebruikte ze marihuana en op haar 13e snoof ze cocaïne. Nadat ze was afgekickt, werd ze het sekssymbool van de jaren 90. Vanaf haar 18e verjaardag, tot haar 21ste was Drew vaak naakt te zien in films. Hierna begon ze in A films te spelen.

Emma Watson


Natuurlijk kennen we Emma Watson van de Harry Potter, waar ze als 11-jarige mee begon. 10 jaar later heeft ze ongeveer 10 miljoen pond verdiend aan de films. Toch wil ze niet stoppen met school om fulltime te gaan acteren. Haar vrienden op school houden haar in de realiteit, zegt ze zelf. Ondertussen heeft ze naast de Harry Potter reeks in meerdere succesvolle films gespeeld. Ook sprak ze animatiefilms in en is ze het gezicht van Burberry geweest.

Hilary Duff


Hilary Duff begon met zanglessen om haar spraakgebrek onder controle te krijgen. Later volgde ze samen met haar oudere zus acteerlessen. Hilary speelde vooral in het theater, commercials en ze had af en toe een figurantrolletje in een film. In 1998 kwam haar eerste grote rol in de film Casper Meets Wendy, waar in ze Wendy speelde. Ze heeft ondertussen de hoofdrol in de serie Lizzie McGuire, gehad en ze speelde in Gossip Girl.

Foto’s via PRPhoto’s