Iedere maand staan er weer grote artiesten en aanstormende talenten op het podium. Ook volgende maand komen er weer goede artiesten naar Nederland. Ik heb daarom voor jou de beste concerten van juni 2012 op een rijtje gezet!

Jay-Z en Kanye West

15 juni zullen Jay-Z en Kanye West een concert weggeven in de GelreDome. De 2 wereldberoemde rappers staan samen op het podium met de Watch The Throne tournee. Dit belooft dus veel goeds! Volgens vele wordt dit hét hiphop concert van het jaar.

Plaats: GelreDome, Arnhem
Datum: vrijdag 15 juni
Tijd: 20.00 uur
Prijs: €49 tot €56

Nicki Minaj

Maandag 18 juni staat Nicki Minaj, met haar Pink Friday Tour, in de Heineken Music Hall. Nicki Minaj is in een klap erg populair geworden en domineert tegenwoordig de top 40 lijsten. Zij is dan ook een van de meest excentrieke en veelbesproken vrouwelijke hiphopper van dit moment. Minaj kennende, wordt het een spectaculaire show!

Plaats: Heineken Music Hall, Amsterdam
Datum: maandag 18 juni
Tijd: 19.00 uur
Prijs: €45

Red Hot Chili Peppers

De levende rocklegendes, de Red Hot Chili Peppers, geven donderdag 28 juni een concert weg in het Gofferpark in Nijmegen. Rockliefhebbers mogen het optreden van deze legendarische band dus absoluut niet missen!

Plaats: Gofferpark, Nijmegen
Datum: maandag 18 juni
Tijd: 18.00 uur
Prijs: €59

Cause

Op woensdag 27 juni staan er diverse nationale en internationale hiphoppers op het podium van de HMH. Wiz Khalifa is de headliner van het concert. Daarnaast treden ook B.O.B, Kendrick Lamar, Azealia Banks Sef en Kraantje Pappie op.

Plaats: Heineken Music Hall, Amsterdam
Datum: woensdag 27 juni
Tijd: 18.30 uur
Prijs: €46 tot €56