Vele kennen haar nog als Lizzie McGuire. Daarna volgde er nog verschillende tienerfilms en een aantal hits. Maar hoe gaat het nu met Hilary Duff?

Hilary Duff begon net zoals vele celebrities, haar carrière bij Disney Channel. Daar werd ze al snel gecast voor de rol als Lizzie McGuire. De serie werd een groot succes en kort daarop kreeg Hilary allerlei filmrollen aangeboden. Populaire films waren A Cinderella Story, Raise Your Voice, Agent Cody Banks, The Perfect Man en Cheaper By The Dozen.

Albums


Naast haar filmcarrière, heeft Hilary ook 4 albums uitgebracht. Haar eerste album, Metamorphosis, was in 2003 één van de best verkochte albums in Amerika. Vele nummers herkennen jullie vast nog wel. Zelf heb ik haar hit So Yesterday helemaal grijs gedraaid. Haar nummer Come Clean, werd nog bekender toen het als titelsong werd gebruikt voor de realityserie Laguna Beach.

Boek


In 2010 bracht ze ook haar eerste boek uit genaamd Elixir, een sciencefiction verhaal waarin de hoofdpersoon een mysterieuze man ontdekt in haar foto’s. Het boek werd een New York Bestseller. Vorig jaar in oktober kwam deel 2 uit en ook dit jaar wordt er een nieuw deel uitgebracht.

Familie


Sinds haar kleine rol in Gossip Girl, is het erg stil rondom Hilary. Toch is ze weer regelmatig in de studio te vinden, waar ze hard werkt aan een nieuw album. In een recent interview gaf ze toe dat ze vooral het touren erg mist. Maar momenteel zal Hilary zich vooral gaan richten op haar gezin. Samen met haar man Mike, is ze sinds kort de trotste moeder van zoon Luca Cruz Comrie.

Muziek


Stiekem vind ik het wel erg leuk dat ze weer de studio induikt om een nieuw album op te nemen. Ik ben erg benieuwd naar haar nummers. Hier nog een paar nummers, om jullie geheugen op te frissen:

Stranger
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=MyShkaAwbR8[/pro-player]

Reach Out 
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=JStfziF4duQ[/pro-player]

Come Clean 
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=WPnCOySQkH4[/pro-player]

So Yesterday
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=lt6PVVr4B04[/pro-player]

Foto’s via PRPhotos en CW