De eindexamens gaan maandag van start en daarvoor kun je vast wel alle hulp gebruiken. Om het je allemaal wat makkelijker te maken, is er een app ontwikkeld waarop je het examenrooster van 2012 kunt zien.

De eindexamen 2012 app is niet erg uitgebreid, maar biedt wel meer dan alleen een datumoverzicht van alle examens. Je kunt er namelijk ook op checken welke hulpmiddelen je mag meenemen naar het examen. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je wel een rekenmachine of woordenboek mag gebruiken. Daarnaast kun je via de app ook naar de website van Examensite.nl om oefententamens te maken.


De app is ontwikkeld voor heel het vmbo, havo en vwo. De applicatie is gratis en geschikt voor iPhone en Android. Helaas kan je deze app niet op de BlackBerry downloaden. Voor het vmbo is er ook een app ontwikkeld waar je Geschiedenis, Aardrijkskunde, Economie, Biologie, Nederlands, Engels, Duits en Frans op kunt oefenen. De gratis lite versie bestaat uit verschillende examenvragen. Deze moet je beantwoorden en aan het einde krijg je een cijfer. Erg handig, wel jammer de ontwikkelaars niet aan de havo en vwo hebben gedacht!