Het was al enige tijd gaande, maar nu is het dan ook echt rond. Britney Spears komt komend seizoen in  in de X-Factor Jury voor het kleine bedrag van 15 miljoen euro.

De keuze voor Britney Spears in de Amerikaanse X-Factor jury is een logische zet omdat ze een paar jaar geleden een van de grootste popsterren was. Wat Rihanna en Lady Gaga nu zijn, was zij toen. Als poging om het programma er weer bovenop te krijgen werd besloten nieuwe mensen te vragen voor het boordelen van de kandidaten en zij is hier een van. Het voormalige kindsterretje wat ooit doorbrak met de single Baby one more time krijgt een bedrag van 15 miljoen euro in de hoop dat ze de show kan redden.

Alleen vraag ik me af in hoeverre zij er de X-Factor in Amerika er weer bovenop kan helpen. Het gaat de laatste tijd niet echt goed met miss Spears. Ik heb al lang geen hits meer van haar voorbij horen komen en in haar persoonlijke leventje is het de laatste jaren ook niet al te best gegaan. De ene scheiding naar de andere, kinderen die ze niet meer mocht zien enzovoorts. Ook heeft ze het contract moeten tekenen onder toeziend oog van haar vader en minderjarig is ze al lang niet meer. Daarbij vraag ik me af of de talentshows op tv sowieso nog wel te redden zijn. We hebben er de laatste tijd al zoveel gehad, dat ik er wel een beetje klaar mee ben.

Foto via Prphotos