Hoe komt Blake Lively toch aan haar slanke figuur? En hoe kan Jessica Alba na haar bevalling weer helemaal strak in haar lijf zitten? Lees hier de dieetgeheimen van de celebrities.

Blake Lively

Blake Lively staat bekend om haar jaloersmakende figuur. Aan haar benen lijkt maar geen einde te komen en ze straalt altijd op de rode loper. Hoe doet ze dat toch? Blake heeft ooit toegegeven dat ze niet het doorzettingsvermogen heeft om op dieet te gaan. Toch probeert ze zoveel mogelijk koolhydraatarm te eten. Daarnaast traint ze 4 keer in de week met haar personal trainer. Hierbij doet ze veel oefeningen, zoals lunges en pushups.

Doutzen Kroes

Het is moeilijk voor te stellen dat Doutzen nog maar een jaar geleden beviel van haar zoontje. Een paar maanden later liep ze alweer stralend over de catwalk bij de Victoria’s Secret Show. Het lijkt haar allemaal goed af te gaan, maar ook Doutzen moet heel hard werken voor haar prachtige figuur. Vlak voor de Victoria’s Secret show, ging ze elke dag naar de sportschool. Daarnaast krijgt ze ook les van een bokser. Naast dat vele sporten, let ze ook veel op haar eten. Ook drinkt ze veel groentesap, een tip die ze van haar moeder heeft meegekregen.

Jessica Alba

Jessica Alba is voor vele jongens de ideale vrouw. Niet verwonderlijk, aangezien ook zij na 2 kinderen, nog steeds hetzelfde figuur heeft als toen zij 18 was. Binnen 4 maanden was zij al die extra pondjes van haar zwangerschap kwijt. Dit lukte haar door maximaal 1.200 calorieën per dag te eten. Daarnaast ging ze 5 dagen in de week sporten, variërend van 1 tot 3 uur op een dag.

Snooki

In het eerste seizoen van de Jersey Shore, was Snooki veel zwaarder dan nu. Nu heeft ze eindelijk haar streefgewicht behaald van 45 kilo. Dit klinkt heel weinig, maar voor iemand met een lengte van 1.45 meter, is dit een normaal gewicht. Om de laatste kilo’s eraf te krijgen, slikte ze veel dieetpillen. Deze zijn levensgevaarlijk, dus raad ik dit dieetplan van Snooki niemand aan.

Stiekem is het toch fijn om te weten dat ook celebrities hard moeten werken voor hun strakke figuur. Zo zie je maar weer, uiteindelijk zijn het ook maar gewone mensen.

Foto’s via PRphotos