Ben jij benieuwd wat celeberities deden toen ze nog jong waren. Sommige sterren waren al bekend toen ze nog kind waren. Kijk dus snel mee voor celebrities toen en nu.

Taylor Momsen


Taylor Momsen was nog maar 3 jaar toen ze begon met acteren. Haar eerste rolletje was in een reclame. De eerste filmrol van Taylor was voor de film How the Grinch Stole Christmas, waarna ze genomineerd werd voor de award Beste Jonge Actrice. Hierna speelde ze in verschillende films, totdat ze totdat ze de rol van Jenny Humprey in de serie Gossip Girl kreeg. Ook begon Taylor een rockband genaamd The Pretty Reckless en ze speelde in nog 1 film. Ze tourt over de hele wereld en stond in het voorprogramma van Evanescence. Ook werkt Taylor als model en was ze onder anderen het gezicht voor de kledinglijn van Madonna.

Scarlett Johansson


Scarlett Johansson wist op 3-jarige leeftijd al dat ze actrice wilde worden. Ze keek toen altijd al naar films voor volwassenen. Toen haar moeder door had hoe serieus ze was over haar toekomstplannen, mocht ze auditie doen. Scarlett kreeg verschillende kleine rollen tot ze op haar 14e in de The Horse Whisperer speelde. Vanaf dat moment kreeg ze grotere rollen in steeds betere films. Verder nam ze 2 albums op, speelde ze in de clip van haar ex Justin Timberlake en stond ze in verschillende bladen waaronder de Playboy.

Natalie Portman


Als 11-jarige werd Natalie Portman ontdekt in een pizzeria. Ze werd model en actrice. Op haar 12e kwam haar eerste film Léon uit, waarin ze een meisje speelt die bevriend raakt met een moordenaar. Verder speelde ze in verschillende films en series waaronder Starwars. Ook stond ze meerdere malen in het theater en was te zien in televisieshows zoals Sesamstraat. Natalie is in 2008 uitgeroepen tot milieuvriendelijkste ster van de wereld.

Lindsay Lohan


Op 3-jarige leeftijd begon Lindsay Lohan haar carrière als model en ze heeft ondertussen in al meer dan 60 reclamespotjes gespeeld. Als 12-jarige kreeg ze de hoofdrol in de film The Parent Trap, waarin ze een tweeling speelt. Daarna trok Lindsay zich terug om een normaal tienerleven te leiden en zich op school te richten. 5 jaar later verscheen ze weer op het witte doek in de film Freaky Friday. Hierna kreeg ze de ene na de andere hoofdrol.

Op haar 18e werd haar vader regelmatig opgepakt voor drugs gebruik en ook Lindsay raakte in de problemen. Ze vermagerde heel snel en begon met drugs. Ze werd meerdere malen opgenomen in het ziekenhuis voor Astma, uitputting en anorexia. Op haar 20e werd Lindsay ervan beschuldigd voor duizenden dollars aan kleding gestolen te hebben. Toen ze 21 was verklaarde ze een lesbische relatie te hebben en vertelde ze aan de media dat ze hellemaal door haar geld heen was. Ondertussen lijkt Lindsay weer langzaam op het rechte pad te komen en heeft ze alweer in verschillende films gespeeld.

Justin Timberlake


Op 12-jarige leeftijd begon Justin Timberlake zijn carrière bij de Mickey Mouse Club, waar ook Britney Spears bij zat. 2 jaar later begint hij de boyband NSYNC. De band is een groot succes, maar als Justin 20 is besluit hij toch te kiezen voor een solocarrière. In 2010 wil de zanger zich meer gaan richten op een leven als acteur. Naast dat hij in verschillende films speelt, is hij mede eigenaar van een paar restaurants, heeft hij zijn eigen kledinglijn en heeft hij zijn eigen platenlabel op gericht.

Foto’s via PRPhoto’s