Lindsay Lohan komt de laatste tijd alleen maar met negatief nieuws. Dat is jammer, want voordat ze tig keren werd opgepakt en naar afkickklinieken is geweest, was ze een leuke en spontane actrice.

Lindsay Lohan is door de jaren heen erg veranderd. Ze begon haar acteercarrière al op jonge leeftijd. In 1998 begon ze haar grote doorbraak in de film The Parent Trap. Daarna heeft ze een aantal rollen gespeeld in films zoals Freaky Friday, Confessions of A Teenage Drama Queen en Mean Girls. Lindsay heeft een moeilijke periode gehad en dat zie je ook terugkomen in haar uiterlijk. Ze leed onder meer aan anorexia en feestte erop los met bijvoorbeeld Nichole Richie.

Ik ben benieuwd naar de toekomst van Lindsay Lohan en hoop dat ze snel weer de draad oppakt en zich weer gaat richting op haar acteer of zangcarrière. In welk jaar vind jij Lindsay er het best uitzien?

Foto’s via Instyle