Lady Gaga en Taylor kinney zijn uit elkaar na een relatie van 10 maanden. De belangrijkste reden hiervoor is dat de zangeres het te druk heeft met haar werk.

Dat Lady Gaga een einde heeft gemaakt aan de relatie met acteur Taylor Kinney komt volgens bronnen vooral doordat ze het te druk heeft met haar werk. Zo begint ze volgende week met de 110-show, een tour die een jaar zal duren en is ze ook bezig met het opnemen van haar nieuw album. Voor een relatie heeft de zangers geen tijd. Een bron vertelde aan de US-weekly dat Lady Gaga en de acteur uit Vampire Diaries niet goed bij elkaar pasten. Ook was Taylor vooral met zichzelf bezig en te weinig met het popidool.

Om eerlijk te zijn heb ik er niet echt een mening over dat het uit is tussen Lady Gaga en Taylor Kinney. Met als logische verklaring dat ik niet eens wist dat deze 2 mensen met elkaar gingen. Dit komt waarschijnlijk omdat liedjes als Bad Romance niet tot mijn favorieten behoren en ondanks ik een echte Vampire Diaries fan ben is hij me niet erg opgevallen. Ik moest dan ook even goed kijken voordat ik hem herkende als acteur uit de serie.

Foto via PRphotos