In het Park de Wezenlanden wordt het bevrijdingsfestival 2012 van Overijssel gevierd. Hier kun je van 11.00 tot 00.00 uur terecht voor een gezellig feestje. Zwolle pakt namelijk groots uit met 6 podia, een VIP eiland en goede artiesten van eigen bodem. Ik heb de leukste podia voor jou opgezocht!

Podium Wärtsilä

Podium Wärtsilä is de mainstage waar de grootste Nederlandse artiesten optreden. Het festival wordt traditioneel geopend met een orkest, maar daarna kan het feest echt beginnen. De line- up bestaat uit Alain Clark, Heideroosjes, Waylon, Krystl, Chef’s Special en Normaal. VanVelzen zal het feest afsluiten.

Podium Hedon

Op dit podium komen verschillende muziekgenres voorbij, van rap, rock tot alternatieve pop. Black Roses Rebelz, Negritos, Eric Sardinas, Textures, Das Pri-V, blaudzun, Nobody Beats The Drum, Sonic Boom Six en The Asteroids Galaxy Tour zijn de artiesten die optreden.

Talent Stage

Op dit podium zullen 12 kersverse, veelbelovende en talentvolle artiesten optreden. Nieuwe bandjes ontdekken doe je dus op de Talent Stage. De genres variëren van rock, ritmische pop en hip hop.

Foto via Nationaal comité 4 en 5 mei